Kärlekens tunga


Jag har fått låten på hjärnan, inte den med Eldkvarn - utan i Septembers version. Den är bra =)

Just nu sitter jag o kollar på Nikita. Om jag orkar blir det CSI ikväll igen. Älskar den serien.

Igår hade jag en alldeles, alldeles underbar dag. Träffade Lollo på morgonen, tog en kaffe och pratade. Jag fick biljetter till Liseberg. (Tack hjärtat - du är en pärla!) Dessuom fick jag en julklapp! Inte alls beredd på det. Jag gillade den jättemycket. Fina, fina Lollo!


Sedan mötte jag Mikaela på stan. Vi köpte med oss mackor från Cappuccino och sedan tog vi bussen till Olofstorp. Tova, hennes dotter, hade just vaknat när vi klampade in. Så fin tjej! Pratade en del och  hon gillade min mössa. Och mina vantar. Charmtroll! ♥ Det var kul att träffa Mikaela igen. Inte setts på 1,5 år. Trots det kändes det inte alls konstigt eller stelt. Kul! Nu ska jag minsann hälsa på oftare! De bodde i ett stort hus och hade planer för både det ena och det andra. Vi kom på att vi faktiskt börjar bli till åren nu ;)

Klockan 17,30 hade jag bokat bord på Vino Pasta Due på Södra vägen. Vi var själva ett tag - onödigt att boka bord, men det är bättre att vara på den säkra sidan, visst? :) Vi åt världens godaste pasta! Ai Chili. Ät den!

Satte på mig en tjockare tröja och mössan på knoppen. Vi gick till Liseberg och spelade på lyckohjul. Och tror ni inte vi vann? Inte jag såklart. Men mitt sällskap. Stjärnvinsten på Marabouhjulet. Hade lika gärna kunnat vara min vinst. Men ändå inte. Har inte tur i sånt.

Köpte tre flaskor glögg. Sen var jag nöjd för dagen ♥




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0