Veckoslut..

Oj, det blev visst mer gjort än vad jag trodde under helgen där jag ingenting hade planerat. Roligt..!!

Efter tre dagars jobb var jag ledig igen. Fredagen var lugn och jag blev snart sällskapssjuk. Carro, Natalia och jag beslöt att ses på Incontro efter kvällens avsnitt av Idol som jag inte gärna missar.

På Incontro var det dock alldeles för mkt folk så vi knallade till HardRock istället. Vi dansade och sjöng och hade oss. Vi och de äldre. Råkade på både en gammal arbetskamrat och en gammal granne från Floda. Ja, kanske man borde ge sig ut lite mer än vad som blivit av det senaste. Två corona och ett glas rosé och min kväll var riktigt lyckad. Dricker inte mkt numer - mår så dåligt dagen efter. Tror dessutom man är lite mer charmig när man inte är dyngrak :P Halv 5 somnade jag den kvällen.

Kl 12 på lördagen ringde jag hem och hörde vad de hittade på i Floda. Pappa och Nicke var ute o övningskörde. De hämtade upp mig och vi gjorde diverse ärenden innan vi åkte till Floda igen. Jag somnade en timma och sedan lagade vi mat. Mamma slipade fönsterkarmar och gick genom taket när ingen öppnade åt henne, råkade bli utelåst. Stackarn. Vi fick grillat iaf. Deras sista gång för sommaren - min allra första. Synd och skam.

Jag tog tåget hem igen och bytte kläder. Mötte upp Mariella och vi drog oss till Davve där det vankades singstar så nu har jag fått dille på Cher.. =) If I could turn back time får bli ett stående paradnummer :P

Idag önskar jag mig ett städryck.
Har faktiskt införskaffat ett par gula städhandskar. Så jag tänkte ta mig igenom det där med golvbrunn och handfatsrör...

PUSSOCHKRAM!!
Tack alla för en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0