Always look at the bright side, right?

Jag gillar inte att vara sjuk.
Det är fruktasnvärt. För att inte säga tråkigt.
Hade mkt hellre stått på jobbet nu, varit frisk och längtat till lunch =)

För jag har knappt ngn aptit. Den har börjat komma tillbaka. Tack vare smärtstillande och kåvepenin.
Vaknade imorse och kände mig jätterisig. Då hade jag ju inte tagit mina tabletter. Så that´s why. Sover fortfarande dåligt på nätterna. Är helt sjukt varm och kall om vartannat. (haha, humor..!) Har tagit ut mitt täcke ur påslakanet för de olika tillfällen och det är bra besvärligt det ock. Jaja, det löser sig.

Till det positiva i min kråksång:

Jag märker hur många det är som bryr sig om mig. Får mkt fina sms, mamma och farmor ringer stup i kvarten (trots att det är jobbigt att tala i telefon blir jag så glad så jag ändå måste svara, för det är de vackraste kvinnorna i mitt liv)

Jag har haft en jäkla tur med tv-program. Det går mkt skit men t.ex har jag haft "Ensam mamma söker" , "Previliged" , "The mentalist", en väldig massa "Grey's" , "Rachel Ray", "How I met your mother", icke att förglömma mitt älskade "IDOL"
och det som gjorde mig lyckligast när jag satt och grät i tisdags av smärta; Oprah hade 4 av countrymusikens största stjärnor, varav min favorit: Carrie Underwood. Jag var lycklig i en timma =)

Martin tipsade mig om en nätradiosida där jag fann en massa olika superbra kanaler, varav en hette "Countrykanalen" - så den sitter jag o ler åt idag istället för att gråta av smärta. Jag älskar country för däri finns så mkt hjärta. Det är en fröjd att lyssna till och jag blir lugn. minradio.se

Tabletterna hjälper verkligen och jag hoppas kunna komma tillbaka till jobbet på lördag. Men man ska inte ropa hej..



You so beautiful ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0