Tummen ur

Hade inställt mig på em hemmakväll i soffan med alla filtar jag kunde finna. Då ringer Sussie och vill att jag kommer hem till henne. Tvekade och sa att jag skulle ringa senare. Hon ringde senare och jag kände hur mycket jag behövde komma ut o träffa folk - inte sitta inne o uggla som en annan eremit. Sagt och gjort - på med smink och andra kläder, ordna håret och ta vagnen. Vi pimplade en del vin och snackade skit =)  Jocke med flera kom senare. Flodabor kan tilläggas - ganska roligt tyckte jag.

Vi tog en taxi till avenyn och gick in på Corazon där vi träffade lite kollegor från en annan butik. Lite dans och misslyckade försök av Martin att lära mig salsa - eller var det rumba?? Haha, I can´t dance ! Vidare till Valand, mer dans och lite tjöt. En kvällspromenad och Emelie somnade halv fyra! Inte alls likt mig , men jäklar va kul det är att träffa folk lite now and then.

Söndagen tillbringas med lite plock här hemma. En promenad ska jag unna mig också i det friska vädret =) Tror jag ska inhandla tacos inför kvällen. Hoppas någon vill äta med mig. Mycket trevligare då.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0