Sista veckan av 2008

Jag har ju inte varit världens mest hängivna bloggare den senaste veckan.
Men jag har saker att skylla på. Julen har spenderats hemma hos familjen i Floda och sedan vart det mellandagsrea och jag har jobbat som en toka. =)  Men visst har det varit kul. Dock har man varit ganska så slutkörd efter arbetet och man har deckat rätt fort när man kommit hem.

I tisdags var jag ledig och jag tillägnade dagen shopping. Jag var alldeles slut när jag kom hem men unnade mig en filmkväll i gott sällskap som avslutades med lite x-box! Jag var rätt grym, till dess vi fastnade på en bana som vi inte lyckades ta oss ifrån. Illa.

Sedan blev det nyårsafton och jag gjorde inte särskilt mkt av sista dagen på 2008. Jag var rätt lat faktiskt. =)
Angelica kom hem till mig runt fyratiden och vi åt sedvanligt pizza innan vi gjorde oss klara för kvällen. Hemma hos Sussie och Ninnie bjöds det på mat. Mumsfillibums! Sedan skulle vi iväg på en annan fest och vi knatade upp till johanneberg och drack Asti till tolvslaget och såg på fyrverkerier. Med facit i hand kände vi att vi nog skulle stannat kvar hos Sussie och Ninnie. Japp. Vi åkte hem och sussade gott redan klockan två - det säger en del om den fest vi var på :P De flesta skulle ut på krogen, men det hade vi ingen lust med. Trötta - och alldeles för gamla för sådant! Haha! Illa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0