Migrän på gång igen? Vill inte...!

På mitt jobb har vi en hyfsat bra utpräglad afterwork-kultur. Mest väljer jag att inte deltaga. Gjorde inte det ikväll heller. Jag har så ont i huvudet. Befarar att mina migränanfall är på väg tillbaka. De som lyst med sin frånvaro behagligt länge. Hittade min vattenflaska idag iaf. Kanon! Ska ta med lite panodil imorgon också så jag hela tiden kan vara på topp. Vi har en jäkla massa att göra. Har suttit med spel och filmer idag. Och det är inte klart än. Men det blir vi! Otroligt effektiva är vi ska jag be att få tala om!

Pappa har köpt en cadillac. Jag såg framför mig hur han kom farande i en amerikanare med lång nos och med plats för bara två personer. Mamma sa dock att det handlade om en mer eller mindre vanlig personbil. Och det är ju okej. Skönt att han slapp tanken på en motorcykel. Tänk om han hade ramlat med den? Vill ju inte tänka tanken faktiskt. Men det krävs ju inte mkt - en grusplätt i en sväng och man är ganska körd.  Tack pappi!

Ikväll blir det "Äntligen hemma" och "Desperate Housewifes". Ska spela lite musik så min älskade fågel mår bra. Sen kommer Daniel hem. ♥

Kommentarer
Postat av: terese

Det är hockey istället för hemmafruarna idag!Du får se på house istället;)

2009-04-07 @ 20:43:56
URL: http://hellotess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0