Tackar för en trevlig onsdag!

Jag har träningsvärk i mina vader!
Var faktiskt ute och sprang i tisdags. Ajajaja...jag som aldrig springer?
 Och stretching på det som är så viktigt. Såklart!

Satt o kikade på Taekwon-do -inspelningar på youtube i måndags kväll. Mina färdigheter behöver justeras och fräschas upp. Japp. Ska snart kunna mitt favorittul igen var det tänkt =) Kanske pappi blir glad på mig. Fick förfrågan att ställa upp som coach nästa lördag på Talent Open. Men då är jag lite upptagen. Men såklart saknar man gänget en del, det är ju som en enda stor familj. =)

Igår tog jag vagnen på min lediga dag - till Liseberg! Dags att pynta boden . Och eftersom Liseberg så dumt hade gett oss en helt ny bod var vi tvugna att börja från scratch. Tyg hit och dit - pynt och en massa pill. Chefen var jätteglad :D Eller inte.. Vi åt lunch på thaien.. som vanligt - brukar bli ett stamställe i december månad - varför inte börja redan nu? 

Efter Liseberg åkte jag hem tll Carro, aka Puff, och vi var onyttiga till tusen! Kakor, pizza och godis. What? Och julmust. Första ggn jag dricker julmust iår. Det är faktiskt väldigt gott. Apotekarnes så klart! Självklart hade kvällen inslag av skor, kläder och planering. Kenneth (fästmannen) och Mats (Carros lillebror) lämnade  lägenheten ganska snabbt då vi drog på lite "Womanizer" och gamla låtar från 96.

Kvällen avsutades med "Mamma Mia" och Emelie och Carolina var nog en rolig syn där i tv-soffan! Stora smile över hela ansikten, glatt medsjungandes i låtarna och skrattandes och medkännandes. "Hon är så stark!" kläckte jag ur mig då fröken Streep tog i för kung och fosterland i "The winner takes it all"

Jag dansade ut i natten och slog på hörlurarna med "Dancing Queen" m.fl.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0