Behöver ledigt!

Idag kände jag verkligen min trötthet komma ikapp mig -trots att jag haft en rejäl sovmorgon envisades jag med att vakna 05:20 denna morgon. Pigg som jag alltid blir kunde jag inte ligga kvar i sängen. Gick upp för att prata med min mor men hon duschade så jag gick upp och lyckades till min förvåning faktiskt ligga till halv sju. Gött.

Sedan ordnade jag med elbolag, polissamtal och hemförsäkring. Check.

Tack vare Mariella kom jag hem i god tid. Tack så mycket!
Nu ber jag bara för att hon ska kunna ta mitt pass den 30:e maj så jag kan åka till London, annars vet jag inte vad jag gör. Sjukskrivning är inte aktuellt då jag förvarnat min chef. Får hoppas att ngn kan från en annan butik. Det får lösa sig på ett eller annat sätt. 

Något värmland blir det dock inte för min del. Jaja, det får gå. Hoppas mamma kan ta med lillebror om det skulle vara så.  Synd - hade varit skoj o träffa mormor, även om hon nog inte hade känt igen mig längre. :(


Ja, det var väl mina planer och min dag.
Ska fortsätta med mitt packande. Synd att jag inte haft mer intressant att skriva på ett tag. Men det kommer nog. ;) Än har inte Emelie klantat klart.

Jag har en misstänkt arbetsskada vill jag bara passa på att nämna. Lite svårt med serviceyrket när man ska vara så förbaskat trevlig hela tiden - något jag vill skryta med att jag för det mesta kan. Men här kommer arbetsskadan fram - även utanför jobbet har jag en tendens att dra fram leendet och inte alltför sällan blinkar det lilla ögat till och vips har man inte gjort sitt jobb - man har flirtat! Så tokigt det kan gå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0