Summera

Jag ska snart diska....vänta lite bara.

Ja då var det dags att summera året som varit. Det har varit ett bra år...

Började med en flirt från nyår som rann ut i sanden tyvärr, men det kändes ändå redan från början att det skulle bli ett bra år. Jag började på komvux och jobbade kvar extra på hotellet där jag under hösten haft en heltidstjänst, men som jag sade upp mig ifrån p.g.a att jag mådde dåligt av det. Men jag skyllde på att jag ville plugga....

I januari drog jag och Lollo till London en weekend och gjorde Picadilly (2008 blir det resten av staden) Det var en välbehövd resa och underbar på alla vis. Hemresan var dock besvärlig p.g.a stormen Per. Lyckligtvis kunde vi landa på Castrup och fick åka buss därifrån.

I April började jag en intensivkurs för att få fart på mig så jag kunde ta mitt körkort någon gång - annars hade det aldrig blivit av. Och visst klarade jag det - efter 29 körlektioner med en körlärare som jag inte tyckte om. Jag tror det var ömsesidigt. Men den 26:e juni klarade jag det precis på mållijen. Det kunde inte gått sämre, men jag klarade det iaf - jippie!!!

Den andra juni hittade jag min Martin på Lerumsdagarna och vi har hängt ihop sedan dess. Det har gått mycket fort. Men det har ju funkat. =)

Den femte juni blev jag 20 - systemetmyndig (handlade dock inte på systemet första gången förrän 4 månader senare av ngn konstig anledning) Det firades i min brors lägenhet med tjejerna och middag. Sedan blev det partaj på Victoria och på fredagen bjöd Lisa och Lollo mig på middag på samma restaurang. Mycket uppskattat.

En vecka efter det åkte jag med min mor till Turkiet och Alanya - ett ställe jag aldrig kommer att besöka igen! Ja, jag är tjej, ja jag är svensk, sluta glo för i helvete - jag vill inte köpa ngt av dig!!! *arg*

Resten av sommaren spenderades på jobbet och ute till havs med Martins båt.

Den 3:e september började jag min höst på Göteborgs universitet och Pedagogen för att bli lärare.

Slutade jobba på hotellet mer eller mindre - ingen tid, ingen lust.

Nicolas hörde av sig och det var dags för Jul på Liseberg igen. Härligt arbete - lättförtjänta pengar och inget som tynger en resten av året. Säsongsarbete är perfekt.

That´s pretty much it.



Mina önskningar inför 2008:

-  Fler upplevelser
-  Fler resor
Flygvärdinnejobbet


Tack för i år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0